Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

BPM motosport Rally Sigord ponúkne aj sigordský guláš

Wednesday, 11. 01. 2017 - 18:17, Public relations   

BPM motosport Rally Sigord ponúkne aj sigordský guláš

Svojim vnúčatám hovorievam „ešte sa dvakrát (alebo iné číslo) vyspíme a už to bude". Táto fráza mi napadla aj v súvislosti s pripravovaným druhým podujatím seriálu BPM motosport Cup 2017 a to BPM motosport RALLY SIGORD. Ešte desaťkrát sa všetci vyspíme a stretneme sa v penzióne OPALEX na Sigorde.

Tibor Szabosi;lr8a1486.jpg

Organizátor hlási, že všetko pre úspešné uskutočnenie rally, je pripravené. Včera prebehlo povoľovacie konanie na Okresnom úrade v Prešove. Bola vykonaná obhliadka trate s veľmi pozitívnym výsledkom. Celá trať je zasnežená, po jej bokoch sú snehové mantinely. Trať RS Dubník sa udržiava cestármi len výnimočne, vyzerá jednoducho super. Predpoveď počasia hovorí o mraze a snežení, takže charakter trate by sa nemal meniť. Bude to klasická zimná súťaž ako vyšitá.

Radovan Bries;c30i3135-3.jpg

Pre zúčastnené tímy a posádky vrelo odporúčame prísť na Sigord už v piatok poobede a v priestoroch Penziónu Opalex, ktorý sa premení na riaditeľstvo súťaže, vykonať základné úkony - vybrať itinerár, urobiť administratívne preberanie a potom malú obhliadku trate. Ubytovanie v cene 15 - 17 € osoba / noc je priamo na riaditeľstve. Večer sa budeme môcť stretnúť spoločne vo vinárni pri krbe, kde sa určite bude hovoriť o plánoch na novú sezónu a preberať problémy rally. Myslím si, že takéto stretnutie má zmysel.

Radovan Bries;lr8a1164.jpg

S vedením penziónu sme pripravili pre zúčastnené posádky malé prekvapenie. Pri výdaji itinerára dostanú posádky 2 ks lístkov na výborný sigordský guľáš, ktorý budú môcť skonzumovať hocikedy v priebehu soboty 21.01.2017. Samozrejme guľáš bude k dispozícii aj pre všetkých ostatných v cene 3 €.

mapa-sigord.jpg

Čo dodať na záver. Tých desať dní do začiatku BPM motosport RALLY SIGORD ubehne veľmi rýchlo. Tešíme sa na spoločné stretnutie.

Dovidenia na Sigorde

Peter Szczeczina
predseda organizačného výboru 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri