Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Bottas tajne navštívil centrálu Mercedesu

Saturday, 31. 12. 2016 - 20:36, Ľuboš Kašický   

Bottas tajne navštívil centrálu Mercedesu

Indikuje tajná návšteva Valtteri Bottasa, že obe strany sa už dohodli na podmienkach zmluvy na sezónu 2017?

Tesne pred Vianocami sa v Brackley neďaleko Silverstone, kde má Mercedes svoju britskú centrálu a fabriku, sa nečakane objavil fínsky pretekár o ktorom sa vraví, ako o hlavnom favoritovi na uvoľnené sedačku po Nico Rosbergovi. Uvádza motorsport.com, ktorý sa odvoláva na nemenovaný zdroj.

bo3.jpg

Návšteva Bottasa signalizuje, že sa obe strany už pravdepodobne dohodli na podmienkach prestupu. Oficiálne by táto správa mala byť potvrdená v januári. Bottas podľa nemenovaného zdroja skúšal sedačku do nového auta a zoznámil sa s členmi tímu.

bo2.jpg

Ak sú tieto informácie naozaj pravdivé, tak by to mohlo znamenať, že na spadnutie je aj potvrdenie návratu Felipe Massu do Williamsu. Brazílčan v závere roka hral v Sao Paule charitatívny futbalový zápas, kde brazílskym kolegom odmietol komentovať danú situáciu a tvrdil, že si užíva dovolenku.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri