Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

BOSS Auto Show: 55 prihlásených 3 týždne pred štartom

Friday, 23. 10. 2015 - 16:40, Public relations   

BOSS Auto Show: 55 prihlásených 3 týždne pred štartom

Posledné slovenské automobilové podujatie, BOSS Auto Show 2015 odštartuje presne o tri týždne. Už dnes však v zozname prihlásených figuruje celkovo 55 prihlásených.

 

Martin Trenkler;mg-0513-3.jpg

Pri pohľade do zoznamu prihlásených, ktorý nájdete na adrese www.prihlaska-sams.sk zistíte, že už v tomto momente figuruje nielen množstvo z plejády špičkových rally jazdcov, ale aj množstvo zaujímavých rally vozidiel, vrátane pätice vozidiel najvyššej špecifikácie WRC, ktorá už v zozname figuruje. Nielen pre už prihlásených, ale aj ostatných, ktorí sa ešte len mienia na podujatie prihlásiť, pripravil organizátor nielen samotné podujatie, ale ako sa už v minulosti stalo zvykom, aj nejaké to prekvapenie.

Martin Trenkler;mg-1010-3.jpg

Určite jedným z najvýznamnejších bude večerná rýchlostná skúška, ktorú súťažiaci absolvujú netradične, už v piatok večer (13.11.2015). Po tomto teste, ktorý nesie názov Ford, sa súťažiaci dostanú opäť na trať podujatia BOSS Auto Show 2015 opäť až v sobotu (14.11.2015) v priebehu dňa. Tu pre všetkých organizátor pripravil trať, ktorú bude tvoriť trojica rýchlostných skúšok s názvami - TES, Kart1Aréna a Racing Team PBF. Záverom súťažného dňa samozrejme všetkých čaká vyhodnotenie súťaže.

Martin Trenkler;mg-0736-5.jpg

BOSS Auto Show 2015 odštartuje v dňoch 13. - 14.11.2015 na jedinom slovenskom pretekárskom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Týmto by sme zároveň s ďalšími súťažiacimi, ktorých veríme, že v priebehu zvyšných troch týždňov pribudne ešte výrazné množstvo, radi pozvali aj fanúšikov automobilového športu. Všetky dôležité informácie nájdete na stránke www.slovakiaring.sk v sekcii BOSS Auto Show 2015.

Miro Majláth
predseda OV BOSS Auto Show 2015



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri