Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

BOSS Auto Show 2015 - Informácia pre zástupcov médií

Monday, 02. 11. 2015 - 17:40, Miroslav Majláth   

BOSS Auto Show 2015 - Informácia pre zástupcov médií

Tak, ako sa žiadne preteky nezaobídu bez organizátora, jazdcov, či poriadne pripravenej trate, tak sa motoristické podujatia nezaobídu ani bez zástupcov médií.

 

as15-facebook-loga-850x314px.jpg

Inak tomu nie je ani v rámci BOSS Auto Show 2015 - posledného slovenského automobilového podujatia v roku 2015. Práve pre zástupcov médií bol pridaný na stránke www.slovakiaring.sk do sekcie BOSS Auto Show 2015 akreditačný formulár, ale aj zásady akreditácie novinárov a ručenie zodpovednosti akreditovaného novinára.

Tibor Szabosi;h7p3681-4.jpg

Uzávierka akreditácií síce končí až dňa 12.11.2015, napriek tomu odporúčame všetkým novinárom, ktorí majú záujem o návštevu BOSS Auto Show 2015, podrobne si tieto dokumenty preštudovať, vypísať, podpísať a čím skôr zaslať organizátorovi mailom na adresu: marketing@slovakiaring.sk alebo mmajlath@gmail.com.

Tibor Szabosi;h7p3830-4.jpg

Včasnou akreditáciou predídete zbytočnému časovému stresu, alebo prípadnému neakceptovaniu akreditácie, ktorý by mohol nastať v momente, ak by ste túto povinnosť riešili na poslednú chvíľu.

Ďakujeme za porozumenie

Miro Majláth
predseda OV BOSS Auto Show 2015



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri