Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Bérešovci a Slovak National Hill Climb Team úspešní v Prešove

Wednesday, 03. 05. 2017 - 17:43, Public relations   

Bérešovci a Slovak National Hill Climb Team úspešní v Prešove

Dve posádky Slovak National Hill Climb teamu na 23. Rally Prešov 2017 poriadne pobavila nielen divákov, ale aj samých seba. Výsledkom bolo víťazstvo a druhé miesto medzi Historikmi.

Otec so synom Bérešovci boli ozdobou aj druhého kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2017. Obaja sa predstavili v triede Historik a pri ich prejazdoch „dverami napred" diváci opäť doslova šaleli.

Tibor Szabosi;c30i2333-6.jpg

Nielen na divákov však Ďodi s Jóžim pozerali. V prípade Rally Prešov boli v ich zornom poli aj stopky, ktoré nemilosrdne ukazovali dosiahnuté časy na jednotlivých meraných úsekoch. V cieli spomínané stopky hlásili víťazstvo Jozefa Béreša mladšieho. Toho vo vozidle Lada VFTS navigoval už tradične maďarský spolujazdec Zoltán Répás.

Tibor Szabosi;c30i1708-6.jpg

„V prípade mňa a môjho otca je v podstate jedno kto vyhrá, stále to ostáva u nás, v rodine. Bez cieľu sa však súťažiť nedá a tak som sa začal porovnávať s dvojkolkami. A potešilo ma, že som, aj keď do triedy 2WD s historikom nebojujem, bol medzi nimi najrýchlejší. Som maximálne spokojný, ja som totiž išiel na technike, ktorá má viac ako tridsať rokov, ale bez problémov som sa im vyrovnal a vyhral som o viac ako pol minúty. Druhá vec, ktorá ma potešila je fakt, že sme ani ja ani otec počas celej súťaže v podstate ani nemuseli otvoriť kapotu na aute, obe fungovali špičkovo," zhodnotil Ďodi Béreš svoje prešovské snaženie.

Tibor Szabosi;gh7p3822-3.jpg

Jeho otec, Jozef Béreš starší s Mazdou 323 4WD a spolujazdcom Vojtechom Bačinským dojazdil so stratou necelých dvanásť sekúnd medzi Historikmi na druhom mieste.

Martin Paľov;ik8a8014.jpg

„Neviem, ale asi budem musieť pred Rally Tatry niečo vymyslieť, lebo Ďodi mi naložil „s posratým" žigulákom, takže musím niečo urobiť. Už si naňho brúsim zuby. Ale aj tu to bolo výborné, pošmýkali sme sa hlavne na Cemjate do Haleluja. Bolo to super a hlavne sme v cieli, zdraví, technika rovnako, takže super," doplnil s úsmevom Jóži Béreš.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri