Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Béreš a L Racing víťazne na vranovskom rallyšprinte

Friday, 02. 10. 2015 - 09:02, Public relations   

Béreš a L Racing víťazne na vranovskom rallyšprinte

Uplynulá sezóna MSR v rally nedopadla nijako ideálne. Nepozná víťazov, pozná najmä porazených. To, čo sa nedá viac zmeniť, treba zahodiť za hlavu a sústrediť sa na ďalšie podujatia a svetlejšiu budúcnosť. To isté sa dá povedať aj o sezóne tímu L Racing v najsilnejšej triede 11 a ich populárnom zástupcovi Jožkovi Bérešovi ml. Ten si minulý víkend napravil chuť víťazstvom na Rallyšprinte Vranov nad Topľou.

Suverénne víťazstvo na mokrej trati malo opäť aj svoju "chybičku krásy": drobné problémy s elektronikou ho síce nepripravili o víťazstvo, no stáli ho 20 sekúnd. Na Mini John Cooper Works WRC so spolujazdcom Zoltánom Répásom porazili konkurenciu s náskokom vyše 14 sekúnd. To všetko na upršanej trati Herľany-Banské a späť.

Tibor Szabosi;h7p8796-8.jpg

Jozef Béreš ml.: "Išli sme tam s tým, že o nič nejde a chceme sa hlavne zabaviť. Počasie bolo od rána sychravé a dážď sa spustil rovno pred štartom. Voľba mokrých pneumatík tak bola jasná. Herľanská trať je odjakživa mojou najobľúbenejšou. Prvá skúška dopadla výborne a veľmi sme si ju užili. Na tej druhej sme mali menšie problémy s elektronikou, no napriek strate 20 sekúnd sme súťaž vyhrali. Uvidíme, s čím pôjdeme na Auto Show Slovakia Ring, no ak s Mini, tak auto po podujatí rozoberieme a zrepasujeme. Čo sa týka kontroverzného konca rally sezóny - nerád sa k takýmto veciam vyjadrujem. Mne osobne nikdy ani len nenapadlo podávať protesty, keďže si myslím, že rally sa má vyhrávať na trati a nie za zeleným stolom. Tak či onak, je to nešťastné riešenie pre všetkých zúčastnených. U nás - v garážach L Racing zatiaľ intenzívne pracujeme na autách. Dokončujeme kopcové Subaru a tento týždeň by sme ho už mohli naštartovať."

Tibor Szabosi;h7p9891-8.jpg

Najbližšie sa L Racing s Jozefom Bérešom ml. predstavia na novembrovej Auto Show Slovakia Ring.

Martin Trenkler/RPM

Tibor Szabosi;h7p9259-6.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri