Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

B.R.T. Racing spoznával na Lubeníku nové územia

Monday, 29. 06. 2015 - 18:23, Martin Trenkler   

B.R.T. Racing spoznával na Lubeníku nové územia

Nováčik na slovenskej rally scéne - B.R.T. Racing prišiel do Lubeníka s reštrukturalizovaným tímom a novými ambíciami. Nasadenie špičkovej a úplne novej Škody Fabie S2000, ako aj Fabie R2 naplnilo tímové očakávania.

Výsledky niekedy nehovoria úplný príbeh. Jan Černý došiel do cieľa VII. Rally Lubeník s Fabiou S2000 a spolujazdcom Petrom Černohorským na 3. mieste v triede 2. Na Slovensku však nikdy predtým neštartoval a jeho konkurencia charakter miestnych tratí pozná podstatne lepšie. Preto spoznávanie nových teritórií patrilo k najzákladnejšiemu programu posádok B.R.T. Racing.

Martin Trenkler;mg-1691-2.jpg

Podobne na tom bol aj nováčik MSR - talentovaný Dennis Zeťák. Hľadať rýchlosť, pracovať na rozpise, spoznávať hranice novej techniky v podobe Škody Fabie R2 a dôjsť bezpečne do cieľa: to všetko Dennis zvládol na jednotku. Čistou, hladkou jazdou si v cieli vyslúžil 6. miesto v triede 6.

Martin Trenkler;mg-1944-3.jpg

Jan Černý: „Čakali sme trochu iné trate, no veľmi sa nám tu páčilo. Je to rýchly asfalt, sú tam aj „vracáky", aj rýchle zákruty. Pripomína to miestami preteky do vrchu. Chceli sme si vyskúšať nejaké veci a zžiť sa s novým autom. Ja sám som spokojný. Radi by sme prišli aj na Rally Tatry, uvidíme, čo sa podarí."

Martin Trenkler;mg-1788-1.jpg

Dennis Zeťák: „Zo začiatku to bolo ťažšie, auto bolo príliš „mäkké", no neskôr sme dali tvrdšie nastavenie podvozku. Výsledkom bola vyrovnanejšia jazda aj lepšie časy. Mal som menšie chyby v rozpise, čo sa ešte vyladí. Bol to môj prvý štart na MSR v rally a som rád, že som bez problémov došiel do cieľa. Je to prvý, skúšobný rok a verím, že sa budem postupne zrýchľovať."

Martin Trenkler;mg-2107-2.jpg

Manažér B.R.T. Racing Ladislav Ríz po súťaži povedal: „Toto bola naša skutočne prvá veľká rally a som nesmierne rád, že sme okrem skvelej Škody Fabie S2000 a R2 získali na lubenícku súťaž aj skvelých dvoch jazdcov - skúseného Honzu Černého a mladého, talentovaného Dennisa Zeťáka. Verím, že to bol len začiatok úspešných časov, na ktoré sa už teraz všetci tešíme. S výkonmi našich jazdcov som veľmi spokojný a hlavný cieľ - dôjsť bezpečne do cieľa, sme si splnili."

Martin Trenkler;mg-2252-3.jpg

Martin Trenkler;mg-2385-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri