Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

AZ pneu Rally Jeseníky predposlednou súťažou

Wednesday, 19. 09. 2012 - 10:36, Zdenka Frývaldská   

AZ pneu Rally Jeseníky predposlednou súťažou

Predposledný podnik Timeseal Majstrovstiev ČR v sprintrally bude počas najbližšieho víkendu pokračovať na severe Českej republiky na AZ pneu Rally Jeseníky.

 

Rostislav Šašek;img-2425.jpg

V sobotu, 22. septembra, privíta mesto Šternberk účastníkov šiesteho ročníka známej AZ pneu Rally Jeseníky, ktorá sa každoročne koná začiatkom jesene. Zaradená je okrem Timeseal Majstrovstiev ČR v sprintrally aj do Majstrovstiev ČR juniorov, Majstrovstiev ČR historických automobilov, Dámskeho pohára, Pohára ČR, mládeže a aj usporiadateľa. Vyhlásený bude aj víťaz druhého ročníka Memoriálu Jiřího Skoupila. Jazdci ako Roman Odložilík, Tomáš Kostka, Martin Bujáček či Karel Trněný budú na trati bojovať o každú desatinu sekundy a určite potešia fanúšikov motoršportu skvelými prejazdami.

Rostislav Šašek;img-2267-1.jpg

Organizátori zvolili pre tento rok formát ôsmich rýchlostných skúšok na štyroch rôznych tratiach v okolí mesta Šternberk o meranej dĺžke 66,72 kilometrov. Program pre divákov sa začne v sobotu o 8:30 na Hlavnom námestí, odkiaľ sa posádky vyberú na svoju prvú rýchlostnú skúšku, ktorá by mala začať o 8:48 hod. Na rampu sa vrátia o 15:40 hod., kde si preberú ceny vo vyhlásených triedach i absolútnom poradí. Prihlásených je 117 súťažných posádok, a tak o zaujímavé momenty na trati určite nebude núdza. Keďže v minulom roku sa preteky konali za silného dažďa, všetci veríme, že počasie sa tentoraz umúdri a rýchlostné skúšky budú tak aspoň o kúsok jednoduchšie.

Rostislav Šašek;img-2675-5.jpg

Pomedzi čisto české posádky sa predstaví aj jedna česko-slovenská dvojica, Viktor Mechl a Zdenka Tamášová. Na ich druhej spoločnej súťaži sa predstavia opäť so Škodou Felicia Kit Car.

Program sobota:
08:30 Slávnostný štart
08:48 RS 1 Lipina - Jívová
09:33 RS 2 Dálov - Chabičov
09:56 RS 3 Mutkov - Paseka
10:32 RS 4 Tvrdkov - Břevenec
12:15 servis vstup
13:06 RS 5 Lipina - Jívová
13:51 RS 6 Dálov - Chabičov
14:14 RS 7 Mutkov - Paseka
14:50 RS 8 Tvrdkov - Břevenec
15:40 vyhlásenie výsledkov

Zoznam prihlásených


zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri