Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

AUTOslide na počesť kráľa AUTOslide-u

Tuesday, 17. 03. 2009 - 20:10, Štefan Gombala   

AUTOslide na počesť kráľa AUTOslide-uTretie podujatie Autokros grande Slovakia 2009 konané 15. marca bolo venované spomienke na Karola Šedivého. Nejednému človeku sa tlačili slzy do očí pri pohľade na jeho fotku, umiestnenú na štartovacej rampe a pri spomienkach na neho.


Štefan Gombala;img_6509.jpg

Skoro celý mesiac pred pretekom, ale aj v deň preteku pršalo, a preto musel organizátor vynaložiť až nad ľudské úsilie aby sa na trati mohlo vôbec jazdiť. Na prístupovú cestu do depa a na samotnú trať nanosili fúry piesku. Dolná časť trate bola tak premočená, že by nepomohlo ani jej vypieskovanie a tak vznikol pred hlavnou tribúnou ovál. Takto možno aj príroda zariadila, že súťažiaci a diváci mohli zažiť atmosféru podobnú aká panuje na Autoslide. Atmosféru, ktorú miloval aj Karol Šedivý. Okrem ľadu a snehu tu nič nechýbalo. Súťažiaci nám predvádzali kvalitné súboje.

Štefan Gombala;img_6787.jpg

Rovnako ako na predchádzajúcom preteku sa podarilo jednému súťažiacemu poslať auto cez strechu. Škoda len toho upršaného počasia, ale aj napriek tomu si toto podujatie diváci určite vychutnali.

Štefan Gombala;img_7104.jpg

 Z dôvodu už spomínaného zlého počasia sa nežrebovali traja diváci, ktorí by si sadli do autokrosových špeciálov, ale sa to prekladá na nasledujúci pretek a budú sa žrebovať až šiesti diváci. Takže šanca, že vás vyžrebujú a vy si zajazdíte ako pravý autokrosový jazdec sa týmto zvyšuje. Na ďalšie podujatie Autokros grande Slovakia 2009 sa tak môžete prísť pozrieť 12. apríla 2009 do Oslian pri Partizánskom . Informácie o preteku ako aj výsledky si môžete pozrieť na www.wrcecko.sk






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri