Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

AutoSlalom opäť prichádza na SlovakiaRing!

Tuesday, 12. 06. 2012 - 14:57, Daniel Mandzi   

AutoSlalom opäť prichádza na SlovakiaRing!

Areál Driving Academy pri SlovakiaRingu privíta sobotu 16. júna obľúbený AutoSlalom, jeden z finančne najprístupnejších automobilových pretekov.  AutoSlalom sa uskutoční na cvičnej dráhe Driving Academy, prvého profesionálneho centra bezpečnej jazdy. Ak ste fanúšik rýchlej jazdy, adrenalínu a najmä máte chuť zvíťaziť nad súpermi, Autoslalom je ideálna príležitosť predviesť vaše schopnosti.  Dámy, ak ani vy neodoláte adrenalínovému pokušeniu, môžete sa prihlásiť vo svojej vlastnej, dámskej kategórií.

Tibor Szabosi;co8c5909-6.jpg

AutoSlalom sú automobilové preteky pre širokú verejnosť.  V sobotu prekľučkuje autoslalomovou dráhou vyše sto jazdcov a vy môžete byť jeden z nich. Na štartové pole sa postavia staré, prerobené auta ale aj najnovšie pretekárske modely. Hladký a široký asfalt vytvorí ideálne a bezpečné podmienky, pri ktorých sa nemusíte báť poriadne dupnúť na plyn a vychutnať si slalom v plnej rýchlosti. Trať v areáli Driving Academy je síce technicky veľmi náročná, ale jej prvotriedny povrch ponúka skvelú priľnavosť aj v daždivom počasí.

Tibor Szabosi;co8c5947-8.jpg

Súťažiť sa bude v 8 rôznych kategóriách. Dámy, nemusíte sa báť agresívnej jazdy vašich polovičiek. Na AutoSlalome  máte príležitosť zmerať si sily v dámskej kategórií. Každý súťažiaci dostane príležitosť minimálne štyrikrát predviesť svoje vodičské zručnosti, takže jeden zrazený kužeľ nie je prekážkou k víťazstvu.

Ak máte chuť vyhýbať sa kužeľom a pritom bojovať s časom, alebo sa iba radi pozeráte na krásne a rýchle auta, príďte v sobotu 16. júna po 9 hodine ráno do priestorov SlovakiaRingu pri Orechovej Potôni.  Lepší program na sobotu nevymyslíte!  Prihláste sa ešte dnes na www.autoslalom.sk

Tibor Szabosi;co8c5668-6.jpg

Slovakia Ring v Orechovej Potôni je jedinečný motoristický areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Slovakia Ring je moderný okruh so špičkovými parametrami a dĺžkou 5 922 m, ktorou sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravená Driving Academy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb/apartmánov a wellness so saunami a bazénom.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri