Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

Autokros v Dargovských Dubinách uzavrel 27. kapitolu

Friday, 02. 10. 2015 - 07:01, Public relations   

Autokros v Dargovských Dubinách uzavrel 27. kapitolu

Autokros Dargov-Dubiny úspešne napísal a uzavrel svoj 27. ročník. V známom autokrosovom areáli Dargov-Dubiny 6 kilometrov od Sečoviec sa cez víkend - 29. - 30. augusta uskutočnil ďalší seriál Slovenského a Regionálneho autokrosového pohára.

3-75.jpg

V sobotu sa prášilo, nestíhali zalievať trať

Podľa slov usporiadateľa bolo prihlásených 41 áut a každý došiel, čo veľmi tešilo. Všetkým zúčastneným okrem iného prialo aj počasie. Obloha bola jasná, až na to, že v sobotu sa veľmi prášilo a usporiadatelia nestíhali zlievať trať. Aj z toho dôvodu bola prvá kvalifikačná jazda po dohode posunutá až na nedeľu ráno. V nedeľu sa situácia zmenila akurát v tom, že trať bola udržateľná a už sa tak neprášilo.

6-20.jpg

Bude v budúcom roku aj zahraničná účasť?

Budúci rok by organizátori chceli zorganizovať niečo väčšie, konkrétne Majstrovstvá zóny Strednej Európy, Majstrovstvá Slovenska, Maďarska a Rakúska. Dúfame že sa podarí priviesť podujatie na medzinárodnej úrovni späť na Dargov do areálu Dubiny.

7-13.jpg

zdroj: TvojTrebišov.sk



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri