Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

Autokros grande Slovakia 2009

Thursday, 15. 01. 2009 - 00:16, Štefan Gombala   

Autokros grande Slovakia 2009Už tento víkend vás pozývame do Motoršport arény v Oslanoch pri Partizánskom. Uskutočnia sa tu úvodné preteky prvého ročníka s oficiálnym názvom Autokros Grande Slovakia 2009. Tento novovybudovaný areál je situovaný neďaleko autokrosového areálu Veľké Uherce, ktorý je pre každého autokrosára dobre známy.


Štefan Gombala;img_7716.jpg

Príďte a vyhrajte exhibičnú rozjazdu na súťažnom aute. Pre divákov je počas pretekov pripravená aj tombola o skvelé ceny. V sobotu 17.januára 2009 je na programe volný tréning a to od 13:00 do 15:00hod.

V nedeľu 18. januára 2009 sa začne od 07:30- 09:00 hod. technické preberanie. Prvý meraný tréning začína od 09:00 hod. Po ukončení tréningu bude program pokračovať nasledovne - otvorenie pretekov, kvalifikačné rozjazdy, opravné jazdy, semifinálové jazdy, finálové jazdy, divácka jazda, dekorovanie víťazov. Presný časový harmonogram sa bude upravovať počas pretekov podľa množstva súťažiacich a ďalších faktorov. Čiastočný zoznam prihlásený a ďalšie informácie nájdete na domovskej stránke organizátora - www.wrcecko.sk

Štefan Gombala;img_7370.jpg

Patrí sa ešte spomenúť tých, bez ktorých by toto skvelé podujatie neexistovalo. Generálnym partnerom je firma VITAL s.r.o.-výrobca betónových štiepaných tvaroviek a hlavným partnerom je firma Šimo s.r.o. - výrobca laminátových výrobkov. Mediálnym partnerom je rádio Beta a autosportfoto.sk. Tešíme sa na hojnú účas ako na strane súťažiacich, tak aj na strane divákov.

                                                Jozef Pisch;1t1u9536.jpg






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri