Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Auto Show Slovakia Ring a Richard Burns Rally

Saturday, 03. 10. 2015 - 14:26, Public relations   

Auto Show Slovakia Ring a Richard Burns Rally

Štart - 100 - L5 - 30 - P6 - 200 - L9 - ...... Je vám to akési povedomé ? Nemýlite sa. Presne takýto diktát totiž počúva jazdec po štarte na Auto Show. Dnes si túto jedinečnú súťaž môžete strihnúť aj v pohodlí vášho domova, na monitore svojho počítača.

Tibor Szabosi;h7p5923-1.jpg

Radi by ste odštartovali na poslednom podujatí slovenskej rally sezóny, ktorým sa už jednoznačne stalo podujatie Auto Show Slovakia Ring ? Že nevlastníte licenciu jazdca a nemáte prostriedky na to, aby ste si prenajali, či postavili vlastné súťažné vozidlo ? Nevadí. Ak ste fanúšik rally súťaží a hrávate svetoznámu počítačovú hru Richard Burns Rally, už dnes si už máte možnosť porovnať svoje sily so súpermi aj v rámci Auto Show Slovakia Ring.

Tibor Szabosi;h7p4713-3.jpg

Jedinečnosť podujatia VI. Auto Show 2015, ktoré odštartuje v dňoch 13. - 14.11.2015 na Slovakia Ringu, podfarbuje aj skutočnosť, že sa tunajšia rýchlostná skúška z roku 2014 sa ako jedna z mála slovenských, dostala aj do svetoznámej počítačovej hry Richard Burns Rally.

Kým sa dostanete za volant svojho počítača, kliknite si na priložené odkazy.

https://www.youtube.com/watch?v=IIaytLoXwcA

https://www.youtube.com/watch?v=vJDQ_IcodjA


Prajeme veľa úspechov pri zdolávaní našej trate.

autoshow2015.jpg

VI. Auto Show Slovakia Ring odštartuje 13. - 14.11.2015 na Slovakia Ringu. Rovnako ako v minulosti, aj v tomto roku sme pripravili pre súťažiacich, ale aj divákov jedno príjemné prekvapenie.

Miroslav Majláth
predseda organizačného výboru
VI. Auto Show Slovakia Ring



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri