Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Auto Show SLOVAKIA RING 2016 – Zvláštne ustanovenia

Wednesday, 21. 09. 2016 - 16:55, Public relations   

Auto Show SLOVAKIA RING 2016 – Zvláštne ustanovenia

Majstrovstvá Slovenska v rally 2016 skončili síce iba prednedávnom, rally sezóna však ešte nie je úplne na konci. Všetkých súťaženia chtivých totiž čaká už tradičná, záverečná Auto Show na SLOVAKIA RINGU.

Podujatie, ktoré sa za posledných šesť rokov stalo už pevnou súčasťou slovenskej rally scény na štart každoročne láka množstvo súťažiacich vrátane najnovšej techniky nielen zo Slovenska, ale aj Čiech, Maďarska, či Poľska. Samozrejme každým rokom narastá aj počet divákov, ktorý toto podujatie, jediné svojho druhu na Slovensku navštevujú. Dobrou správou pre všetkých motoristických fanúšikov je, že ani v tomto roku Auto Show SLOVAKIA RING v kalendári motoristických podujatí chýbať nebude. Odštartuje v dňoch 11. - 12. 11. 2016 v areáli SLOVAKIA RING v Orechovej Potôni.

Tibor Szabosi;gh7p3576-2.jpg

Aby automobilová súťaž fungovala bez akýchkoľvek problémov, organizátor vždy musí vydať Zvláštne ustanovenia. A presne tie, ktoré prislúchajú k podujatiu Auto Show SLOVAKIA RING 2016, nájdete tu.

Zároveň upozorňujeme všetkých súťažiacich, že na stránke www.prihlaska-sams.sk bolo spustené prihlasovanie na Auto Show SLOVAKIA ING 2016.

Miro Majláth
predseda organizačného výboru
Auto Show SLOVAKIA RING 2016

ZU Auto Show SLOVAKIA RING 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri