Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Auto Show predstavuje partnera súťaže + upozornenie pre súťažiacich

Wednesday, 12. 10. 2016 - 18:50, Public relations   

Auto Show predstavuje partnera súťaže + upozornenie pre súťažiacich

Tohtoročná Auto Show, podujatie ktoré odštartuje ako posledné v rámci tohtoročnej sezóny na SLOVAKIA RINGU už pozná hlavného partnera podujatia. Stal sa ním KESKO MOBILE - Slovak Telecom partner.

Spoločnosť KESKO MOBIL s.r.o. je spoločnosť zaoberajúca sa predajom telekomunikačnej techniky ako partner Slovak Telecom. Predajne KESKO MOBILE môžu zákazníci Slovak Telecom nájsť nielen v Rožňave, ale aj v Rimavskej Sobote, Moldave nad Bodvou, či v meste Tornaľa.

autoshow-8.jpg

KESKO MOBILE Auto Show 2016 ako už viete má za sebou zverejnenie Zvláštnych ustanovení, ale aj spustenie prihlasovania na súťaž. Práve zoznam prihlásených sa postupne, ale o to úspešnejšie každým dňom zapĺňa, napriek tomu by sme si dovolili upozorniť všetkých súťažiacich, ktorí majú záujem v rámci KESKO MOBILE Auto Show 2016 štartovať, že už v sobotu 15.10.2016 končí prvá vlna prihlasovania.

Prihlášku, ako aj zoznam prihlásených nielen súťažiaci, ale aj diváci, nájdu na všetkým dobre známej web stránke www.prihlaska-sams.sk

Miro Majláth

predseda OV
KESKO MOBILE Auto Show 2016



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri