Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Audi sa pripravilo o víťazstvo v Hong Kongu!?

Monday, 04. 12. 2017 - 09:00, Ľuboš Kašický   

Audi sa pripravilo o víťazstvo v Hong Kongu!?

Po nedeľňajších pretekoch neprešlo víťazné auto technickou kontrolou a komisári odobrali Danielovi Abtovi aj tímu víťazstvo. Mení sa celé poradie, no Audi sa odvolá.


V nedeľu v noci po pretekoch v Hong Kongu, ktoré otvárali sezónu Formuly E, rozhodli technickí komisári o diskvalifikácii víťazného vozidla tímu Audi Sport Abt. Dôvodom bola chyba tímu, keď číslo na monoposte nesedelo s číslom uvedenom v technickom pase vozidla!?

ad01.jpg

„Daniel Abt odjazdil fantastické preteky a víťazstvo si zaslúžil," vraví nový šéf tímu Allan McNish. „Administratívna chyba v technickom pase nemala žiadny vplyv na výkon Daniela Abta a proti rozhodnutiu sa odvoláme a vysvetlíme celú situáciu."

ad03.jpg

Nuž uvidíme, ako dopadne odvolanie, no nateraz je víťazom Felix Rosenqvist z tímu Mahindra a zmenilo sa aj poradie v tabuľke šampionátu. Pozrite si nižšie.

fer2-res-po-dq.jpg

fe-standings-po-dq-r2.jpg

ad02.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri