Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ARC Bratislava v ALMS na thajskom Burirame

Thursday, 05. 01. 2017 - 15:48, Public relations   

ARC Bratislava v ALMS na thajskom Burirame

Automobilový pretekár Miro Konôpka so svojím tímom ARC Bratislava sa tento víkend pobije o ďalšie dôležité boji do hodnotenia Ázijskej Le Mans Série. Na okruhu Buriram v Thajsku sa pôjdu 4-hodinové vytrvalostné preteky, do ktorých slovenský tím postaví dva prototypy Ginetta Nissan LMP3. V tej s číslom 4 bude Slovák Miro Konôpka štartovať s dvoma Britmi Mikeom Simpsonom a Darrenom Burkeom. Spolu sa im na začiatku decembra v japonskom Fudži podarilo skončiť na vynikajúcom 2. mieste v triede LMP3. V druhom prototype s číslom 7, ktorý takisto pripravujú mechanici ARC Bratislava v spolupráci s britským tímom Lanan Racing, sa za volantom budú striedať Austrálčan Neale Muston a Lotyš Konstantins Calko.

arc-asia-1-700x446.jpg

V celkovom poradí je ARC Bratislava po dvoch pretekoch v čínskom Ču-chaj a Japonskom Fudži na výbornom 3. mieste so ziskom 30 bodov. Pred ním sú len jazdci tímu Jackie Chan DC Racing so 40 a lídri Tockwith Motorsport so 44 bodmi.

Preteky je možné sledovať live na oficiálnej stránke ALMS www.asianlemansseries.com.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri