Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ARC Bratislava tento víkend na Sepangu

Thursday, 05. 11. 2015 - 10:02, Public relations   

ARC Bratislava tento víkend na Sepangu

Pretekársky tím ARC Bratislava a slovenský reprezentant Miro Konôpka majú pred sebou 2. kolo Ázijskej Le Mans Série. To sa pôjde na Medzinárodnom okruhu Sepang pri Kuala Lumpur v Malajzii. Spolu s Mirom Konôpkom zasadne do Audi R8 GT3 s číslom 7 domáci veľmi populárny pretekár Fairuz Fauzy. Ten bol v roku 2010 testovacím jazdcom tímu Lotus Racing vo Formule 1.

mae-0704.jpg

Po 4. mieste v 1. kole ALMS na japonskom okruhu Fuji bude chcieť Miro Konôpka opäť zabojovať o popredné miesta: „Okruh Sepang dobre poznám, už som tu štartoval štyrikrát v rámci vytrvalostných pretekov Millenium Merdeka. Auto sem prišlo rovno z Japonska, takže mechanici sa mu do prvých tréningov musia povenovať. Teším sa, že so mnou bude štartovať práve Fairuz, ktorý je doma v Malajzii veľmi známy a okrem toho aj poriadne rýchly, počul som o ňom len dobré referencie. Konkurencia je silná, no my sa pokúsime opäť odviesť maximálny výkon."

mae-0727.jpg

Vo štvrtok už stihol tím ARC Bratislava absolvovať administratívne aj technické preberanie. K zostave sa už pripojil aj Fairuz Fauzy, ktorý sa zoznámil so všetkými mechanikmi a teší sa na spoluprácu s popredným slovenským tímom.

Trojhodinovka na Sepangu štartuje v nedeľu o 14:10 miestneho času, teda o 7:10 SEČ. Všetky dôležité informácie nájdete na stránkach www.asianlemansseries.com, www.arcbratislava.sk a tiež na FB stránke ARC Bratislava.  

mae-0743.jpg

mae-0786.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri