Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ambrúzovci v plnej zostave aj na Jankov vŕšok

Friday, 29. 07. 2016 - 15:15, Public relations   

Ambrúzovci v plnej zostave aj na Jankov vŕšok

Po Majstrovstvách Európy pretekov automobilov do vrchu sa Slovak National Hill Climb Team pripravuje na ďalšie kolo slovenských majstrovstiev, ktoré sa bude konať na Jankovom vŕšku pri Uhrovci. Na štart týchto pretekov sa Slovak National Hill Climb Team postaví opäť v plnej zostave.

Tibor Szabosi;gh7p6530-3.jpg

Chýbať nebude Jozef Béreš mladší s formulou Tatuus Renault 2000, ktorému sa podarilo vybojovať v rámci podujatia v Dobšinej druhé miesto absolútneho slovenského poradia, ale aj víťazstvo v rámci FIA EHCC v triede E2-SS -2000, ale aj tretie miesto v skupine FIA EHCC E2 - SS.

Tibor Szabosi;gh7p7009-3.jpg

Samozrejme na Jankovom vŕšku odštartuje aj ďalší z jazdcov, ktorému patrilo umiestnenie vo FIA EHCC, Peter Florek spoločne s Mitsubishi Lancer EVO IX. Peter dosiahol na posledných pretekoch na body za víťazstvo vo FIA EHCC v skupine S20 triede+3000, navyše mu patrilo druhé miesto v skupine A, ale aj triede A nad dva litre v rámci domáceho šampionátu.

Tibor Szabosi;gh7p7918-3.jpg

Tretím jazdcom, ktorý bude bojovať nielen o body v rámci slovenského šampionátu historikov, ale aj vo FIA Zóne strednej Európy Historikov je Miro Čiliak. Aj Miro spoločne z formulou Metalex MTX 1 - 06 neodišiel z Dobšinej naprázdno, ale s pohárom za víťazstvo medzi historickými vozidlami.

Tibor Szabosi;gh7p8939-2.jpg

Na štarte nesmie chýbať ani šéf Slovak National Hill Climb Teamu, Peter Ambrúz, ktorému patrí vedenie v triede E1 do dvoch litrov a samozrejme aj na Jankovom vŕšku bude chcieť stáť na stupni najvyššom.

Tibor Szabosi;gh7p5538-3.jpg

Predposledným jazdcom národného tímu je Peter Kacvinský. Ten sa predstaví s Renaultom Clio RS, ktoré už funguje správne a tak sa Peter bude snažiť z neho vyťažiť maximum.

Tibor Szabosi;gh7p7725-4.jpg

Posledným jazdcom je Sergej Škarpíšek, ktorému sa v poslednej dobe, z dôvodu poruchy Opel Calibra nedarilo dôjsť až do cieľa. Na Jankovom vŕšku to hádam dopadne lepšie.

Slovak National Hill Climb Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri