Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ambrúzovci na domácom kopci

Friday, 07. 07. 2017 - 16:45, Public relations   

Ambrúzovci na domácom kopci

Slovak National Hill Climb Team čakajú azda najdôležitejšie preteky v sezóne. Proplusco Slovakia Baba 2017 práve tento tím organizuje. A keďže trať na Pezinskej Babe patrí k ich najobľúbenejším, odštartujú v kompletnej zostave.

Tibor Szabosi;c30i9109.jpg

Prípravy a organizačné starosti (takmer) všetkým členom bratislavského tímu zabrali v posledných týždňoch takmer kompletný čas. Napriek tomu, príprava pretekárskych špeciálov neostala v ústraní.

Tibor Szabosi;c30i8074-1.jpg

„Je pravda, že sme sa všetci naplno sústredili príprave podujatia, ale aj oprave cesty a ostatných bezpečnostných prvkov, ktoré sú nevyhnutné pri pretekoch automobilov do vrchu. Množstvo času samozrejme zabralo aj rôzne „papierovanie", ale všetko sme zvládli. Našťastie technika v tomto roku poslúcha a tak jej nebolo treba venovať množstvo času. Čo bolo treba na autách pripraviť zvládli mechanici a myslím si, že sme pripravení dobre," opísal udalosti okolo príprav na podujatie Proplusco Slovakia Baba 2017 Peter Florek.

Tibor Szabosi;c30i9584.jpg

Poďme sa teda spoločne pozrieť podrobnejšie na to, na čo sa v podaní Slovak National Hill Climb Teamu môžu diváci na Pezinskej Babe tešiť.

Tibor Szabosi;c30i8539.jpg

Samozrejme ako vždy, aj teraz bude asi najväčšiu pozornosť divákov pútať Jozef Béreš mladší. Ten sa predstaví v spolupráci s otvoreným kopcovým špeciálom Tatuus.

Tibor Szabosi;c30i9572.jpg

Aj Peter Ambrúz, šéf Slovak National Hill Climb Teamu, sa divákom predstaví v osvedčenej spolupráci s vozidlom Vauxhall Vectra ST.

Tibor Szabosi;c30i0040.jpg

Inak tomu nebude ani v prípade Petra Floreka, ktorý sa na domácom podujatí chystal štartovať s vozidlom Ford Fiesta R5, toto žiaľ utrpelo s iným jazdcom na Rally Hustopeče vážnejšie škody, ktorých oprava potrvá dlhšie a tak do Pezinku Peter dovezie opäť svoje osvedčené Mitsubishi Lancer EVO IX.

Tibor Szabosi;c30i8631-1.jpg

Diváci sa rovnako môžu tešiť aj na Mira Čiliaka a formulu Metalex MT 1-06, s ktorou bude bojovať na Pezinskej Babe o ďalšie body v rámci FIA Zóny strednej Európy Historikov.

S formulou Tatuus sa na štart Proplusco Slovakia Baba 2017 postav aj najmladší člen tímu, Denis Suja.

Šiestym jazdcom tímu bude Peter Kacvinský a Renault Clio Sport.

Tibor Szabosi;c30i4291-3.jpg

Ak sme až doposiaľ hovorili o tom, že pre jazdcov Slovak National Hill Climb Team je trať na Pezinskej Babe domáca, v prípade ďalších dvoch jazdcov to platí dvojnásobne. Obaja sú totiž Pezinčania a tak tu nemôžu chýbať. Hovoríme o Marekovi Foldim a jeho Seat Leon Supercopa a Paľovi Jajcayovi, ktorý sa v tohtoročnej sezóne divákom predstaví prvýkrát. Aj on osedlá vozidlo Seat Leon.

Tibor Szabosi;c30i9107.jpg

Podujatie Proplusco Slovakia Baba 2017 štartuje už počas nadchádzajúceho víkendu (8.-9.7.2017) na legendárnej trati na Pezinskej Babe, pričom po oba dva súťažné dni sú pre jazdcov, ale aj divákov pripravené najskôr dve dopoludňajšie tréningové jazdy a popoludní zase dvojica „ostrých", čiže súťažných jázd, ktoré rozhodnú o konečnom umiestnení jednotlivých pretekárov.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri