Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Alonso je už v Indianapolis

Monday, 15. 05. 2017 - 10:20, Ľuboš Kašický   

Alonso je už v Indianapolis

Iba štrnásť hodín mal Španiel po pretekoch F1 na to, aby z Barcelony doletel do Ameriky a o deviatej ráno sa už hlásil v tíme pred prvým tréningom na INDY500.


Preteky pred domácim publikom Španielovi veľmi nevyšli. „Predstavovali sme si to inak," priznal po pretekoch v Barcelone pilot McLarenu, Fernando Alonso. „Mrzí ma kontakt s Massom v druhej zákrute. Potom som sa zasekol za Kvyatom, ale odhliadnúc od toho si myslím, že sme nemali rýchlosť a to bolo dnes rozhodujúce. Som trochu sklamaný, ale došli sme do cieľa a ja verím, že toto je prvý krok k zlepšeniu spoľahlivosti. Musíme sa na ďalšie preteky pripraviť ešte lepšie."

mcl02-3.jpg

O dva týždne sa v Starej tehelni v Indianapolis bude jazdiť 101.ročník 500-míľovky a teraz sa už všetky myšlienky Španiela sústreďujú na to. Už dnes sa totiž začínajú prvé tréningy a Alonso hneď po pretekoch v Barcelone sadal do lietadla a letel do Ameriky.

alo10.jpg

„Zajtra o deviatej dopoludnia už musím byť na okruhu v Indianapolis a o 12.00 začíname úvodné tréningy," priznal včera Alonso. „Mám teda štrnásť hodín, aby som to stihol a z toho deväť strávim v lietadle. Prepínam teda na Indy mode a nasledujúce dva týždne sa sústredím iba na to." Držme teda sympatickému kecalovi z Ovieda palce, nech všetkých prekvapí pekným výsledkom na slávnych pretekoch. V Barcelone ukázal, že je stále vo forme. V kvalifikácii vykrúžil brilantné kolo a treba dodať, že ak by sedel v mercedese, či ferrari, tak by určite stál na pole position a ukázal starému kamarátovi Hamiltonovi, ako sa jazdí katalánska kvalda.

alo13.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri