Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Alexej Lukyanuk ťažko havaroval počas testov v Rusku

Thursday, 18. 05. 2017 - 11:11, Ľuboš Kašický   

Alexej Lukyanuk ťažko havaroval počas testov v Rusku

Svetom rely dnes prebehla správa o havárii lídra priebežného poradia Majstrovstiev Európy v rely, Rusa Lukyanuka. Zranený Alexej leží v nemocnici v Petrohrade.


V príprave na nasledujúcu súťaž ERC, ktorá sa ide o dva týždne v Grécku, testoval líder priebežného poradia a víťaz poslednej súťaže na Kanárskych ostrovoch, Alexej Lukyanuk doma v regióne Pskov. Počas včerajších testov sa však nepochopiteľne zrazil s iným vozidlom!

luk01.jpg

Lukyanuk bol s vážnymi zraneniami, našťastie mimo ohrozenia života, prevezený do nemocnice v Petrohrade. Jeho spolujazdec Alexej Ljaduhin však takéto šťastie nemal a na následky zranení podľahol.

luk03.jpg

V aute s ktorým sa Lukyanuk zrazil sedeli Nikita Gergel a Viačeslav Kučerov. Obaja sú tiež so zraneniami v nemocnici. Otázkou však ostáva, ako je možné, že na uzatvorenej testovacej trati sa v protismere objaví ďalšie vozidlo. Pokúsime sa získať presnejšie informácie.

Aj naša redakcia vyjadruje úprimnú sústrasť rodine Alexeja Ljaduhin.
Oficiálny spolujazdec Alexeja Lukyanuka, Alexej Arnautov, sa testov nezúčasnil.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri