Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Veterány

Ako sa plnia sny

Sunday, 17. 10. 2010 - 12:30, Marián Bazala   

Ako sa plnia sny

Zakladá si novú súkromnú televíziu TV Báb. Na úvod bude konkurovať práve Vilovej relácii Snívajte s nami. Relácia sa bude volať "Snívajte s Pištíkom". Na rozdiel od sebeckého Vila, ktorý plní sny len jednotlivcom, Pištík plní sny celým kolektívom. Scenár prvej relácie sa odohrával pod najvyššou horou Rakúska, 3 798 metrov vysokým Grossglocknerom.

 grosglokner-427.jpg

Do jeho úbočí je vytesaná prudká 46 km dlhá horská cesta s nádhernými výhľadmi na ľadovec.

grosglokner-845.jpg

Božka, produkčná novej televízie, sem priviezla celý autobus žien, túžiacich povoziť sa v prekrásnej vysokohorskej scenérii na motorkách a veteránoch. Pištík a Marián im pripravili tri hodiny prekrásnych emotívnych zážitkov.

 grosglokner-707.jpg

Výherkyne mali možnosť povoziť sa na motorke Suzuki Intruder s Pipkom.

 grosglokner-1039.jpg

 Druhým bodom programu bol bonbónik v podobe jazdy na prekrásnom a výkonnom kabriolete Triumph TR 3 A.

 grosglokner-417.jpg

Pilotoval ho Marián, známy lámač ženských sŕdc.

 grosglokner-421.jpg

Preháňať sa po najvyššie položenej ceste v Rakúsku s vetrom vo vlasoch sa nepodarí každej žene. Baby žasli nad scenériou a atmosférou.

grosglokner-1057.jpg

Chvíľku sa vozili na motorke, potom skočili do anglického športiaka, aby im vietor postrapatil účesy. V serpentínach nad priepasťami zažili trochu adrenalínu, ale držali sa statočne. Takto sa plnia sny!

grosglokner-936.jpg

Ten najvyšší nám doprial aspoň niekoľko desiatok minút jazdy nad oblakmi. Stihli sme tiež vysokohorský piknik. Počas neho Pištík vyhodnotil správanie sa jednotlivých spolujazdkýň. Konkrétne, ktorá sa naňho ako tlačila a za čo ho držala. Vyhrala tá najstaršia, tá už vie, čo a ako...

grosglokner-979.jpg

Maroško to mal jednoduché, žiadna sa naňho netlačila, skonštatoval však, že Zuzanky v Triumphe pištia viac ako jeho pneumatiky.

 grosglokner-859.jpg

Počasie sme mali vybavené zhora len do 12.30. Dobehol nás obedný dážď a rozprávke bol koniec. Ďakujem TV Báb za skvelú reláciu. Rozboril, máš sa na čo tešiť!

grosglokner-1020.jpg

PS. Marián si splnil cieľ tiež. Vyštveral sa veteránom Triumph TR 3 najvyššie, ako sa len mohol. Ako prvý Slovák vyliezol až do výšky 2 571 n/m. Tuto výšku dosiahol na plošine Edelweisspitze, ktorá sa týči 200 metrov nad normálou cestou nad Grossgolokner.

grosglokner-252.jpg

Je určená len pre motocyklistov. Vedie na ňu prudká, uzučká dláždená cestička. Triumph to zvládol. Blahoželám k stanoveniu nového slovenského rekordu. Ak bol niekto s veteránom ešte vyššie, nech dá vedieť...



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri