Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Akciu na Slovakia Ringu chváli posádka Cserhalmi - Šintal

Saturday, 19. 11. 2016 - 11:25, Public relations   

Akciu na Slovakia Ringu chváli posádka Cserhalmi - Šintal

Víkendové daždivé počasie na Slovakia Ringu pri Orechovej Potôni si naplno užila aj dvojica KIT racing tímu Tibor Cserhalmi - Lukáš Šintal jazdiaca na Škode Fabii S 2000.

 

Tibor Szabosi;c30i7796-2.jpg

Dvojdňový program v sychravom nečase dal zabrať organizátorom, tímom, súťažným posádkam, či skalným fanúšikom, ktorí si našli čas a prišli sa pozrieť na majstrovské umenie jazdcov rely. Piatok patril testovacím jazdám, ale priestor skúsiť naživo, ako sa sedí v rely špeciáli dostali aj partneri jednotlivých posádok. Po piatkovom programe pre partnerov a klientov, ktorí mali od KIT Racing prepožičané autá, odcestovali Lukáš Šintal s Jánom Kundlákom do Plzne na slávnostné ukončenie rely sezóny v Českej republike. „Ak sa mám vyjadriť za náš tím, akcia na Slovakia Ringu dopadla veľmi dobre. Všetky naše vozidlá dokončili preteky, posádky boli s technikou veľmi spokojné a za seba, ako spolujazdca, chcem vysloviť uznanie obom pilotom, s ktorými som preteky absolvoval," poďakoval Lukáš Šintal.

Tibor Szabosi;c30i5206-1.jpg

Na dážď boli pripravení. „Očakávali sme zmenu počasia, takže sme si pneumatiky dopredu narezali, ale prichystané sme mali gumy na suchý, polosuchý aj mokrý variant," povedal L. Šintal. O štyri týždne by sa mala dvojica Cserhalmi - Šintal predstaviť na Mikuláš Rally v Slušoviciach. V areáli dostihovej dráhy bude umiestnená servisná zóna, ale hlavnou atrakciou bude okruhová rýchlostná skúška okolo známej dostihovej dráhy. „Našim spoločným cieľom s Tiborom je štartovať v Slušoviciach, no zatiaľ nevieme na akom aute. Peugeoty a rovnako tak naše Mitsubishi sú už na podujatie rezervované a Škoda S 2000 bude predaná. Najbližšie dni ukážu, ako to vlastne bude. Je koniec sezóny, medzi zákazníkmi a tímami sa kupujú a predávajú autá, tak uvidíme ako to dopadne," prezradil niečo z „kuchyne" KIT Racing Šintal. Do Slušovíc by ho mala prísť povzbudiť aj najbližšia rodina, keďže je to od nich, takpovediac „na skok".

Tibor Szabosi;c30i6752-2.jpg

Predvádzacie jazdy a samotný boj s neúprosnou časomierou priblížil pilot T. Cserhalmi. „V piatok bolo celkom príjemne, povozil som niekoľko našich partnerov, môjho a Lukášovho otca a otestoval som S 2000-ku. Samotné preteky však boli o inom. Zmena počasia a pre mňa asi zakliaty Slovakia Ring, poznačili náš výsledok. V prvom kole som spravil malú chybičku, kde sme prišli o niekoľko sekúnd. Stratu som chcel riskantnejšou jazdou zmazať, žiaľ nešlo to, tak ako som si prial. I napriek, pre mňa osobne neuspokojivom umiestnení, hodnotím celú akciu v Orechovej Potôni za vydarenú. Teším sa na ďalšie preteky v Slušoviciach, ktorými by sme mali ukončiť sezónu. Čo bude v tej nasledujúcej, kto s kým, za koho a na akej technike, je v štádiu rokovania. Do hlavnej sezóny 2017 je ešte dostatok času na dotiahnutie všetkých detailov. Na záver by som chcel poďakovať organizátorom Kesko Mobile Auto Show za výborne pripravené podujatie a našim partnerom za veľkú podporu počas celej sezóny." uzavrel svoje hodnotenie sympatický Prešovčan.

Slavo Petrus



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri