Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Aj v júni sa chystá na Slovakia Ringu množstvo podujatí

Friday, 01. 06. 2012 - 15:11, Daniel Mandzi   

Aj v júni sa chystá na Slovakia Ringu množstvo podujatí

Hlavnou júnovou udalosťou budú preteky majstrovstiev sveta automobilov GT1, v rámci ktorých na Slovakia Ring zavíta opäť množstvo špičkových jazdcov. Kalendár podujatí je poriadne bohatý, priaznivci sa môžu tešiť aj na deň voľných jázd či ďalšie kolo Time Attack.  

Tibor Szabosi;co8c8364-1.jpg

Deň jázd pre verejnosť (2. 6. 2012)

Už v sobotu 2. júna môžete v rámci Dňa voľných jázd na Slovakia Ringu osláviť medzi 9.00 a 18.00 h Deň detí s celou rodinou. Vstup do areálu aj medzi pretekárov bude voľný pre všetkých návštevníkov. Využiť možno celodenné voľné jazdy na okruhu za zvýhodnené ceny, pre tých, ktorí sa na jazdu vlastným autom necítia, je tu možnosť prenájmu vozidiel alebo služba Race Taxi, teda šanca povoziť sa v nablýskaných tátošoch s profesionálnym vodičom. Pre dámy je pripravená špeciálna ponuka v priľahlom Hoteli Ring***, kde budú služby wellness centra dostupné po celý deň len za tri eurá. Deti sa môžu tešiť na Detskú zónu s množstvom atrakcií. Súčasťou podujatia bude tiež Drift Show (vrátane Drift Taxi), ako aj kurzy Školy šmyku na cvičisku Driving Academy.

berns-gt1-zolder-qri-0176.jpg

MATADOR GT1 RACING WEEKEND (8. - 10. 6. 2012)

Po pretekoch MS automobilov WTCC prichádza na Slovakia Ring ďalšie významné medzinárodné podujatie. Druhý júnový víkend bude tentoraz patriť pretekárom v kategórii MS automobilov GT1. Štvrté kolo seriálu absolvuje na domácej pôde aj slovenský zástupca Štefan Rosina z tímu Reiter Engineering sedlajúci nové Lamborghini Gallardo LP600. V náročnej konkurencii budú jeho súpermi známi pretekári, ktorí okúsili chuť pretekov F1 či legendárnej 24-hodinovky Le Mans. Na štartovom rošte sa dovedna predstaví deväť automobiliek, každá postaví do pretekov dve vozidlá. Návštevníci sa môžu tešiť na vzrušujúce súboje rýchlych kolies svetových značiek Mercedes, Ferrari, Porsche či Lamborghini. Pre fanúšikov motorizmu je pripravených aj množstvo sprievodných podujatí. Lístky na MATADOR GT1 RACING WEEKEND sú dostupné v sieti Ticketportal.

Tibor Szabosi;co8c0602-6.jpg

Slovenský pohár CPM 2012 (26. 6. 2012)

Podujatie, ktoré sa v minulej sezóna konalo pod názvom Moto Cup, si získalo veľa domácich aj zahraničných fanúšikov. V kalendári nechýba ani v tomto roku, už s upravenými pravidlami. Seriál pretekov je určený pre držiteľov ,,B" licencií, ktoré si môže zakúpiť každý záujemca vlastniaci superšportový motocykel. Štartovať môžu aj pretekári s „A" licenciami, no bez nároku na bodový zápis. Tretie kolo Slovenského pohára CPM hostí Slovakia Ring v závere júna, jazdí sa tradične vo viacerých triedach - všetky informácie o rozdelení, bodovaní a štartovnom nájdete na stránke www.slovakiaring.sk.

Tibor Szabosi;co8c8023-1.jpg

Amatérsky Le Seriál - 16-hodinové preteky (27. 6. 2012)

Napínavý seriál vytrvalostných automobilových pretekov zavíta na Slovakia Ringu aj v tohtoročnej sezóne. Automotodróm Slovakia Ring privíta „Amatérsky Le Seriál", ktorý sa koná na uzavretých okruhoch pod záštitou českej agentúry Auto Rally Cross, s. r. o. Na rozdiel od minuloročných šesť- a deväťhodinových pretekov tentoraz divákov čaká až 16-hodinové súperenie. Pretekári budú čeliť náročnosti, čo sa týka koncentrácie a preverí sa kvalita a výdrž ich strojov. Príďte si pozrieť atraktívne vytrvalostné preteky s množstvom špičkových štvorkolesových špeciálov.

Tibor Szabosi;co8c7368-5.jpg

Time Attack (30. 6. 2012)

Ďalšie kolo obľúbených pretekov určených širokej verejnosti. V disciplíne Time Attack si možno vyskúšať priebeh skutočných automobilových pretekov a zažiť ich atmosféru, to všetko v bezpečnom prostredí profesionálneho okruhu. Počas Time Attack sa na dráhe predstavia sériové a upravené automobily, ktoré pretekajú v najlepšom dosiahnutom čase na jedno kolo okruhu. Jazdci si tak môžu porovnať výkon svojho vozidla i vlastné schopnosti za volantom. Z časového hľadiska je Time Attack navrhnutý tak, aby jazdci mohli na trati stráviť čo najväčšie množstvo času.

Viac informácií nielen o júnových podujatiach nájdete na www.slovakiaring.sk

Slovakia Ring v Orechovej Potôni je jedinečný motoristický areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Slovakia Ring je moderný okruh so špičkovými parametrami a dĺžkou 5 922 m, ktorou sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravená Driving Academy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb/apartmánov a wellness so saunami a bazénom.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri