Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Abbring bude budúci rok primárne testovať

Sunday, 29. 11. 2015 - 20:31, Katarína Ďurecová   

Abbring bude budúci rok primárne testovať

Holandský jazdec tímu Hyundai Motorsport Kevin Abbring sa v tohtoročnej sezóne párkrát vo WRC predstavil, v roku 2016 sa však má venovať primárne testovaniu nového modelu. Vylúčené však nie sú štarty za volantom Hyundaiu i20 R5.

„Kevin bude stále našim testovacím jazdcom, taktiež by mal budúci rok absolvovať zopár rally. Nový kalendár ale znamená, že musíme všetko reorganizovať a rekalkulovať. Na rôzne rally nemôžeme použiť rovnaké šasi, čo znižuje možnosť Kevinových štartov. V lete by sa ale za volant na podujatí WRC dostať mohol," neurčito sa vyjadruje o Abbrinových štartoch manažér tímu Alain Penasse.

Hyundai Motorsport;147728-abbring11tdc15rk213.jpg

Abbring by sa však mal predstaviť za volantom Hyundaiu i20 R5, s ktorým chce Hyundai štartovať na vybraných podujatiach, nie však v rámci WR2. Mohlo by ísť o napríklad podujatia ERC: „Chceme ukázať, že auto je konkurencieschopné a myslím, že Kevin je na to tým správnym jazdcom. Zúčastní sa niektorých rally, nie však v rámci WRC2. Kvôli kalendáru to bude náročné. Na každé podujatie musíme postaviť tri autá, zrejme si pre štarty R5 budeme musieť vybrať európske podujatie, keďže zrejme nebudeme mať kapacity na to, aby sme s týmto autom štartovali vo WRC," dodáva Penasse.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri