Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

8 majstrov Európy, ZSE a republikových majstrov medzi prihlásenými

Tuesday, 09. 11. 2010 - 14:30, Tereza Talajová   

8 majstrov Európy, ZSE a republikových majstrov medzi prihlásenými

Tohtoročný AUTOslide sľubuje opäť fantastické súboje a neopakovateľnú atmosféru. Veď 2 mesiace pred podujatím máme v zozname prihlásených už 8 majstrov Európy, ZSE a majstrov republík. Zvýšený záujem nie je len medzi jazdcami, ale čo nás veľmi teší aj medzi fanúšikmi motoristického športu, nakoľko je momentálne rekordný predpredaj vstupeniek spôsobený možno aj výbornou cenou, ale určite aj už spomínaným jazdeckým obsadením.

 Jozef Pisch;1t1u3637-1.jpg

Do 1. uzávierky prihlášok je viac ako 3 týždne a tak určite ešte zaujímavé mená pribudnú. Veď počas roku sme navštívili množstvo motoristických podujatí po celej Európe, aby sme opäť na štart AUTOslide-u dotiahli výbornú konkurenciu a rok od roku aj nové tváre, ktoré sa o víťazstvo v tomto prestížnom podujatí pobijú so „starými autoslidackymi matadormi". A i keď motoristická sezóna je prakticky na konci, my sme neustále v kontakte s niekoľkými veľmi kvalitnými jazdcami európskej, či dokonca svetovej súčasnej a minulej jazdeckej špičky.

Jozef Pisch;1t1u2937-1.jpg

Verte, že sú to veľmi zaujímavé mená, o ktorých Vás budeme priebežne informovať. Jediné čo teraz môžeme prezradiť, že o štarte na AUTOslide 2011 jednáme aj s majstrom sveta.

Jozef Pisch;1t1u3766-1.jpg

Takže, ak ste ešte nestihli si kúpiť v predpredaji lístok za fantastických 7,-eur, urobte tak čím najskôr. Pretože ak sa podarí štartovú listinu obohatiť o ďalšie zaujímavé mená, určite sa po limitovaných sériách len zapráši.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri