Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Jubilejná 50. Rally Bohemia 2023 online + priamy prenos z nedele

Sunday, 09. 07. 2023 - 08:50, T. Szabosi   

Jubilejná 50. Rally Bohemia 2023 online + priamy prenos z nedele

Už pár minút po desiatej hodine začína v Mladej Boleslavi RZ2 Městská, ktoré po včerajšom prológu na Sosnovej otvorí 50. Rally Bohemia 2023.

Včerajší prológ RZ1 Sosnová s dĺžkou 5,52 km, tak ako minulý rok, vyhral Dominik Stříteský navigovaný Jirkom Hovorkom na Škoda Fabia R5. Druhý skončil Václav Pech s Petrom Uhlom (Ford Focus RS WRC '06, +1,7s) a tretí Jan Kopecký s Janom Hlouškom (Škoda Fabia RS Rally2, +2,8s). Myslím si že ani jeden z nich nebude chcieť predať svoju kožu zadarmo. A predpokladám že adeptov na boj o popredné priečky je ešte viac ako sme vymenovali.

Výsledky 50. Rally Bohemia 2023 môžete sledovať na tomto odkaze.

tk1-1314.jpg

Súbežne prebieha Rally Bohemia Historic 2023, kde si včera pripísal prvenstvo Vlastimil Neumann s Martinom Hlavatým na Mitsubishi Lancer Evo III pred Vojtěchom Štajfom, ku ktorému po prestávke sadla na horúce sedadlo Veronika Havelková (Toyota Celica GT-4 ST165, +0,6s) a tretím Miroslavom Janouchom s Janom Šrajerom (Mitsubishi Lancer Evo III, +2,2s).

Výsledky Rally Bohemia Historic 2023 môžete sledovať na tomto odkaze.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri