Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

5 sekúnd rozhodlo o víťazovi 5.podniku slovenského rally šampionátu v Lubeníku!

Tuesday, 18. 07. 2017 - 07:38, Public relations   

5 sekúnd rozhodlo o víťazovi 5.podniku slovenského rally šampionátu v Lubeníku!

Piatym podnikom slovenského rally šampionátu bola jednoetapová Rally Lubeník, špecifická tento rok najmä rozmarným počasím a lotériou pri voľbe pneumatík.

 

Tibor Szabosi;c30i9015-3.jpg

Tento rok bol navyše slovenský šampionát mimoriadne vyrovnaný, bojovalo sa o každú sekundu. O prvé miesto sa rozpútal napínavý a nekompromisný súboj medzi dvojicou momentálne najlepších pilotov v slovenskom rally šampionáte. Úradujúcim šampiónom Pavlom Valouškom a úradujúcim vicemajstrom sveta v juniorskej rally (JWRC) Martinom Kočim.

Tibor Szabosi;asf-1346.jpg

Lepšie postavenie v úvode súťaže si vyjazdila posádka košického Styllexu, Martin Koči a Filip Schovánek, ktorí už na úvod prevzali vedenie a udržali si ho až do záveru druhej sekcie. Potom však, s plným nasadením nastúpili Pavel Valoušek s Veronikou Havelkovou (Icari Rally Team) a vyhrali všetky zvyšné merané úseky a už štvrtýkrát v sezóne sa radovali z plného bodového zápisu.

Tibor Szabosi;c30i8431-7.jpg

Valoušek s Kočim sa naháňali o desatiny sekúnd a na záver skončil Martin Koči tesne za Valouškom a jeho strata sa zväčšila o päť bodov. „Súboj však pokračuje. V hre je ešte veľa bodov a my sa budeme snažiť preklopiť to na svoju stranu," pokračuje optimisticky Martin Koči.

Martin Paľov;ik8a9432-edit.jpg

Úspechy a radosť z rýchlych áut si Martin Koči vychutnáva už od detstva. Narodil sa 5.4.1993 do „motoristickej" rodiny. Schopnosť rýchlej, ale zároveň bezpečnej jazdy a talent zdedil po svojom otcovi a strýkovi- Michal a Peter Koči, ktorí sa aktívne venovali motoristickému športu a vybudovali najúspešnejší tím v histórii slovenského motoršportu - Styllex motorsport.

Tibor Szabosi;c30i9025-6.jpg

Styllex motorsport hrdo reprezentuje Martin Koči doteraz na domácej aj zahraničnej motoristickej scéne.

Martin Paľov;ik8a9862-1.jpg

Medzi najväčšie Martinove úspechy patrí napríklad výhra na juniorských MS vo Fínsku v slávnej Rally Finland 2014, umiestnenie v TOP 10 absolútneho poradia v Rallye Monte-Carlo 2015 s autom kategórie WRC2, celkovo siedmi čas v absolútnom poradí a samozrejme mnoho ďalších..

Nela Martincová, iStep communication pre Styllex motorsport

Tibor Szabosi;c30i8816-4.jpg

Nela Martincová



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri