Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Moto

2. narodeniny Harley-Davidson Banská Bystrica

Thursday, 12. 10. 2017 - 20:20, Public relations   

2. narodeniny Harley-Davidson Banská Bystrica

Oslava druhých narodenín Harley-Davidson Banská bystrica bola plná zábavy, dobrého, jedla, pitia a správnych ľudí. Svojou návštevou poctilo showroom viac ako 200 pozvaných.

 

Radovan Bries;img-0013-10.jpg

Oslavovať sa začalo o 18:00 krátkym príhovorom a bilancovaním Dealer Principal Slavomíra Šáriczkého. Ďakovné slovo prítomným a celému tím Harley-Davidson Banská bystrica zaznelo aj z úst Mišky Žuborovej, Prezidentov HOG Banská Bystrica a HOG Prešov. O prvotriednu zábavu sa postaral Marán Čekovský and band, ktorý odohral plnohodnotný jeden a pol hodinový koncertný program.

Radovan Bries;img-0156-13.jpg

Párty pokračovala súťažnými disciplínami, kde si účastníci zmerali sily a šikovnosť. Samozrejme získali atraktívne ceny z dielne Harley-Davidson. Hlavným lákadlom účasti v súťažiach bola hlavná cena, motocykel Harley-Davidson na víkend. Šťastným výhercom gratulujeme, zúčastneným ďakujeme. Na budúci rok pripravíme nemenej atraktívny program na ktorý všetkých srdečne pozývame.

Radovan Bries;img-0067-12.jpg

Slavomír Šáriczki
Dealer Principal
Harley-Davidson Banská Bystrica

Fotogaléria z podujatia 2. narodeniny Harley-Davidson Banská Bystrica



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri