Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

1. tlačová správa k Zimnej Levoči

Friday, 09. 02. 2018 - 06:05, Public relations   

1. tlačová správa k Zimnej Levoči

Už pár dní po zverejnení základných ustanovení k 2.Zimnej Minirally Levoča, figuruje na zozname prihlásených 20 súťažných posádok. Medzi nimi nájdeme s výnimkou triedy Z6, víťazov všetkých tried z Dobšinskej zimy, započítavaných do šampionátu MRC.

Tibor Szabosi;c30i4904-8.jpg

Do Levoče idú zabojovať o najvyššie priečky aj víťazi z Dobšinej, Bartošík s Pecníkom.

"Zimná Levoča je úžasná. Na môj vkus trošku rýchlejšia, ale jazda je tam ozaj parádna. Mám rád zimné súťaže, takže dúfam že sa nám dúfam podarí zajazdiť pekný výsledok. Hlavné bude dôjsť do cieľa a doviezť auto v poriadku. To je po Dobšinej trochu poničené, ale do Levoče to opravíme a prídeme zabojovať o čo najlepší výsledok!" 

Tibor Szabosi;c30i5746-6.jpg

2.ročník zimnej súťaže odštartuje už budúcu sobotu v dedine Torysky. Predpoveď počasia hlási ešte výdatné sneženie a celotýždňové mrazy. Podmienky sú už teraz viac než ideálne, o čom svedčia aj aktuálne fotky z trate, na ktorej už prebiehajú prvé prípravy. Všetky informácie o podujatí nájdete na www.minirallycup.sk/clanok/28-zimna-levoca/.

Tibor Szabosi;asf-0133-2.jpg

Ladislav Wagner

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri